Boligstyling i Bergen

Boligstyling i Bergen. Ved hjelp av boligstyling sikrer du deg at boligen vil appellere ekstra overfor din kjøpergruppe. En godt stylet bolig selger som regel raskere og til høyere pris enn en tilsvarende bolig som ikke er stylet.

Med boligstyling innredes boligen slik at de beste kvalitetene fremheves. Gode innredningsløsninger gjør at det blir enkelt for kjøperne å se for seg møbleringen og få en følelse av hvordan deres nye hjem kan se ut. Ved hjelp av riktig møblering og gjennomtenkte fargesammensetninger, god lyssetting og nøye utvalgt dekor skapes et lekkert «drømmehjem» som det er lett å bli inspirert av og få lyst på.

Vi kommer på befaring og går gjennom boligen rom for rom med tanke på fotografering og visning. I samarbeid med kunde og megler legger vi så en plan for hvordan boligen skal løftes frem på en gunstig måte og tiltrekke seg flest mulig interessenter.

Som en del av vårt boligstylingstilbud kan vi også lage en plan for hvilke rom som bør få en liten make-over og males eller fikses før salg, og kan for eksempel gjøre klar en detaljert liste til kunden med fargekoder og malingstyper for de ulike rommene. Har vi ledig kapasitet gjør vi gjerne også selve jobben!

Vi er et lite og dedikert boligstylingsfirma. For oss innebærer det at vi kun jobber med en håndfull stylingprosjekter av gangen. På den måten har vi muligheten til å se hvert enkelt prosjekt for seg og jobbe frem ekstra lekre og gjennomtenkte sluttresultater. Vi har også et lite knippe utvalgte meglere og fotografer som vi har utviklet et godt samarbeid med over tid, og som vi gjerne tar med inn i prosessen om det ønskes, men uten at det ekskluder andre.

Kolashoyen 9 Large
Kolashoyen (8) Large

Klikk på bildene for å forstørre

Prisliste

Fullstyling

Ved fullstyling er boligen i utgangspunktet tom. Vi møblerer hele boligen, dette inkl. sofa, spisebord, senger og andre store møbler, tekstiler som tepper og puter, samt planter, bilder, frittstående lamper og annen dekor.

 

1-ROMS fra 10 500,-

2-ROMS fra 14 500,-

3-ROMS fra 17 500,-

4-ROMS fra 20 000,-

 

Prisene gjelder for fullstyling av en bolig med ett uteområde, og omfatter arbeid, transport og leie av interiør i inntil 5 uker fra stylingstidspunktet. Ved større eller flere uteområder kommer et tillegg på kr. 1500 per uteplass. Ved skade, flekker eller lignende på møbler og produkter kan ekstra kostnad for rens eller erstatning etterfaktureres. Etter 5 uker faktureres 25% av tilbudssum per påbegynte uke i inntil 2 uker. Ved behov for langtidsleie utover dette gis pris på forespørsel.

 

Prisoversikt er gitt med utgangspunkt i enkel tilkomst i 1.etasje på bakkeplan og kort gåavstand fra transportbil. Ved lang gåavstand og/eller ekstra etasjer vil det tilkomme et ekstra bæretillegg på kr. 950 per time. Endelig pris gis etter befaring. 

Delstyling

Ved delstyling har kunden allerede de største møblene. Vi går gjennom boligen, legger en plan for hva som skal bli stående og hva som må tas bort før fotografering og visning, og bringer deretter alt det som trengs av dekor og mindre småmøbler for at boligen skal fremstå best mulig. Eventuell styling av uteområder kommer i tillegg.

 

Pris fra 7 500,-

Prisen gjelder for delstyling av bolig, og omfatter arbeid, transport og leie av interiør i inntil 5 uker fra stylingstidspunktet. Ved skade, flekker eller lignende på møbler og produkter kan ekstra kostnad for rens eller erstatning etterfaktureres. Etter 5 uker faktureres 25% av tilbudssum per påbegynte uke i inntil 2 uker. Ved behov for langtidsleie utover dette gis pris på forespørsel.

 

Prisoversikt er gitt med utgangspunkt i enkel tilkomst i 1.etasje på bakkeplan og kort gåavstand fra transportbil. Ved lang gåavstand og/eller ekstra etasjer vil det tilkomme et ekstra bæretillegg på kr. 950 per time. Endelig pris gis etter befaring. 

Veiledning før salg

Muntlig gjennomgang av bolig gjøres sammen med kunde. Vi går gjennom boligen rom for rom og legger en plan for hva som kan gjøres av kunden selv, dette inkluderer møbleringsløsninger og eventuelle fargekoder ved maling av vegger. En enkel oversikt sendes skriftlig til kunden etterpå. Kundens eget interiør og dekor benyttes.

 

Pris 2 500,-